Viteza.ro știri Ne aşteaptă o revoluţie în căutările pe internet? OpenAI vine cu SearchGPT

Ne aşteaptă o revoluţie în căutările pe internet? OpenAI vine cu SearchGPT

OpenAI prezintă SearchGPT, un motor de căutare revoluţionar care utilizează inteligenţa artificială. Uitaţi de navigarea nesfârşită prin linkuri. SearchGPT vă oferă informaţii exacte şi actualizate de pe web în timp real.

Ne aşteaptă o revoluţie în căutările pe internet? OpenAI vine cu SearchGPT

Inteligenţa artificială devine o parte tot mai comună a vieţilor noastre şi acum se pregăteşte să schimbe fundamental modul în care căutăm informaţii pe internet. Compania OpenAI, cunoscută în special pentru chatbotul său ChatGPT, a prezentat un nou motor de căutare, SearchGPT, care promite o revoluţie în căutările online.

Sfârşitul navigării enervante prin linkuri

Uitaţi de navigarea nesfârşită prin paginile cu rezultate ale căutării. SearchGPT utilizează inteligenţa artificială pentru a vă ajuta să găsiţi informaţii relevante mai rapid şi mai eficient. Este suficient să formulaţi o întrebare, la fel cum aţi face-o, de exemplu, cu un prieten, iar SearchGPT vă va oferi un răspuns clar, completat cu linkuri către surse relevante.

Spre deosebire de ChatGPT, care se bazează pe date vechi, SearchGPT funcţionează cu informaţii de pe web în timp real. Aceasta înseamnă că veţi obţine întotdeauna informaţii actualizate şi nu va trebui să verificaţi complicat validitatea lor.

Cum funcţionează SearchGPT în practică?

Imaginaţi-vă că doriţi să cultivaţi roşii în grădină. În loc să navigaţi prin zeci de pagini web cu informaţii generale, întrebaţi SearchGPT: „Ce soiuri de roşii sunt cel mai potrivite pentru cultivarea în seră?”.

SearchGPT vă va oferi nu doar o listă de soiuri potrivite, ci şi linkuri către pagini web cu informaţii detaliate despre cultivare, sfaturi de la grădinari experimentaţi şi alte sfaturi utile.

SearchGPT este momentan în faza de testare pentru un număr limitat de utilizatori, dar OpenAI planifică integrarea acestuia în ChatGPT şi accesibilitatea pentru publicul larg. Dacă SearchGPT îşi va dovedi utilitatea, ar putea însemna o revoluţie în modul în care căutăm informaţii pe internet.

Chatboți cu sentiment? AI emoțională este noul trend care promite o revoluție în îngrijirea clienților. Poate inteligența artificială să recunoască cu adevărat emoțiile umane și cum ar putea fi utilizată această tehnologie? Vino cu noi să explorăm principiile AI emoționale, potențialul său, riscurile și întrebările etice legate de citirea emoțiilor de către mașini.

Tehnologiile cuantice se apropie implacabil și promit o revoluție în multe domenii. Avem la îndemână internetul cuantic și busolele cuantice. Viitorul fără hackerii și GPS-ul ar putea deveni realitate mai devreme decât ne imaginăm. Cu toate acestea, oamenii de știință încă trebuie să înfrunte o serie de obstacole, a căror depășire nu va fi tocmai simplă.

Auziți despre 5G din toate părțile, dar încă nu sunteți siguri ce este exact și cum diferă de 4G? Acest articol explică diferențele cheie dintre rețelele 4G și 5G, de la viteză și latență până la impactul asupra bateriei dispozitivului dvs. mobil.

Google prezintă trei noi modele AI denumite Gemma 2, care pun accent pe securitate, transparență și accesibilitate. Modelul Gemma 2 2B este optimizat pentru calculatoarele obișnuite, ShieldGemma protejează împotriva conținutului toxic, iar Gemma Scope permite o analiză detaliată a funcționării modelelor. Astfel, Google dorește democratizarea AI și construirea încrederii.

Rămâneți online chiar și în călătorii? Fie că doriți să împărtășiți experiențele cu cei dragi, să planificați traseul sau doar să scurtați timpul cu un film, fără internet nu vă descurcați. Dar cum să aveți o conexiune rapidă și sigură chiar și departe de casă? Explorați cu noi diferite opțiuni, de la date mobile la rețele Wi-Fi publice și soluții specializate care vă asigură internetul chiar și în vacanță.

Vă sacadează Netflix? Se încarcă YouTube o veșnicie? Poate că viteza insuficientă a internetului este de vină. Află împreună cu noi cât de rapid trebuie să fie conexiunea ta pentru streaming fără probleme în rezoluție standard, înaltă și ultra-înaltă.